Over Egbertzen-Tuitert

Kom meer te weten over Egbertzen-Tuitert
Awesome Image

Over Egbertzen-Tuitert

De bedrijfsnaam Egbertzen-Tuitert komt voort uit een samenvoeging van de achternamen van beide eigenaren. Dit zijn Stefan Egbertzen en Leo Tuitert. Verder werkt Egbertzen-Tuitert nauw samen met betrouwbare partners.

Vakmanschap en ruime ervaring zorgen voor ons specialisme op het gebied van daken. Egbertzen-Tuitert staat voor oprecht advies, kwaliteit, betrouwbare planning, veilige uitvoering en perfecte nazorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Waar het begon

Egbertzen-Tuitert is opgericht in het jaar X. Op deze plek kort wat meer vertellen over het begin en hoe het begon.

Onze visie

Ieder dak is anders en verdient een aanpak op maat. Egbertzen-Tuitert levert voor ieder dak de juiste oplossing. Onze producten zijn duurzaam en verbeteren de levensduur van het dak.

Mijlpalen

In 2003 zijn Stefan Egbertzen en Leo Tuitert gestart met Egbertzen-Tuitert. Wij hebben ons in dat jaar gevestigd aan het pand waar wij nu nog steeds gevestigd zijn, de Zompstraat 20 in Raalte.

Vestiging

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein in Raalte aan de Zompstraat 20. Op deze locatie hebben wij ons kantoor, werkplaats en opslagruimte. Bij ons kunt u altijd terecht voor een kop koffie!
Awesome Image

Advies op maat nodig?

Egbertzen-Tuitert voorziet u graag van advies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.