Dakbeveiliging

Voor dakbeveiliging bent u bij Egbertzen-Tuitert aan het juiste adres.
Awesome Image

Veiligheid op het dak

Veiligheid op het dak is erg belangrijk. Wanneer het dak regelmatig betreden wordt zonder enige beveiliging lopen deze personen een enorm risico. Tegenwoordig zitten aan werken op het dak veel veiligheidsnormen, arbo-eisen en wetgevingen verbonden. Elke daksituatie is anders, daarom levert Egbertzen-Tuitert voor elk dak de juiste oplossing op maat.

Tevens is Egbertzen-Tuitert gecertificeerd door EyeCatcher. Dit houdt in dat wij veilig werken op hoogte en voldoen aan alle wettelijke regelgevingen.

De veiligste oplossing voor uw dak

Alle oplossingen die Egbertzen-Tuitert levert zijn uitvoerig getest en gecertificeerd. Omdat elk dak anders is verdient deze een unieke oplossing. Daarom komen wij graag langs voor een inspectie en om u van advies te voorzien.

Om het werken op daken zo veilig mogelijk te maken biedt Egbertzen-Tuitert uitgebreide en duurzame mogelijkheden. Om uw dak veiliger te kunnen maken leveren wij:

  • 1. Valbeveiligingssystemen
  • 2. Ankerpunten
  • 3. Kabelsystemen

Dakbeveiliging

Meer weten over dakgoten?

Egbertzen-Tuitert voorziet u graag van advies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.