Dakbedekking

Voor dakbedekking bent u bij Egbertzen-Tuitert aan het juiste adres.
Awesome Image

De mogelijkheden

Een kwetsbaar maar ook essentieel onderdeel aan uw huis is het dak. Wanneer er iets mis is dan is het verstandig om actie te ondernemen.

De mogelijkheden van Egbertzen-Tuitert zijn zeer uitgebreid. Een compleet nieuw dak, dakrenovatie, dakreparatie of dakonderhoud, alles is mogelijk! Egbertzen-Tuitert kan alle klussen op het dak oppakken.

Vrijblijvend een prijsopgave en de mogelijkheden ontvangen voor het bedekken van uw dak? Vraag dan een offerte op maat aan.

Soorten dakbedekking

Dakbedekking is er in verschillende soorten en maten. Egbertzen-Tuitert werkt met een aantal interessante en duurzame materialen die de levensduur van uw dak kunnen verlengen. De materialen die gebruikt kunnen worden zijn afhankelijk van het type dak. Egbertzen-Tuitert werkt met materialen zoals:

  • 1. Bitumen
  • 2. PVC
  • 3. EPDM

Meer weten over deze soorten dakbedekking? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren door Egbertzen-Tuitert.

Dakbedekking

Meer weten over dakbedekking?

Egbertzen-Tuitert voorziet u graag van advies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.